donderdag 1 mei 2014

LOS IN HET KOTTERBOS OP 24 MEI!

Startplek voor ‘Los in het Kotterbos’ (Openingsfeest Kotterbos) is het dagrecreatieterrein de Bever langs de Kotterbosweg. Daar vindt u twee tenten met horeca, kinderactiviteiten, een stand van Staatsbosbeheer en archeologie en springkussens.Hier starten ook alle toertochten, behalve de MTB tocht (die start op de fietsbrug over de Lage Vaart). Inschrijven voor de sporttochten is niet nodig. U kunt gewoon naar startplek komen. De startplek is met de fiets bereikbaar.

Cake-bak-actie
Tijdens de opening van het Kotterbos zullen de bezoekers naast een kop koffie of thee getrakteerd worden op een lekker stukje cake. Wij willen daarom zoveel mogelijk mensen uit de Stripheldenbuurt oproepen om aan deze feestelijke dag bij te dragen door een heerlijke cake te bakken ter ere van de opening van het Kotterbos op zaterdag 24 mei! De kosten van de ingrediƫnten worden vergoed. U kunt uw reactie doorgeven via dit formulier.

Speurtocht
Het StripheldenbuurtcomitƩ organiseert op deze dag ook een speurtocht voor kinderen. U kunt hierbij zelf het moment van starten kiezen.

Parkeren Kotterbos
Om de veiligheid van bezoekers, deelnemers aan tochten en het doorgaand fietsverkeer te waarborgen, is de Kotterbosweg afgesloten voor autoverkeer. De Oostvaarderskliniek heeft de mogelijkheid geboden gebruik te maken van de parkeerplaatsen aan de Carl Barksweg 3, 1336 ZL Almere-Oost.
Vanaf deze parkeerplaatsen is het 15 minuten wandelen door natuurlijk omgeving naar de natuurboulevard in het Kotterbos, waar de opening van de boulevard is en alle sportactiviteiten starten.