donderdag 17 juli 2014

SLUITING GEZONDHEIDSCENTRUM ZEPHYR

Eén van de gezondheidscentra van Zorggroep Almere die gesloten wordt, zal gezondheidscentrum Zephyr zijn. De huisartsen, het apotheekafhaalpunt, de fysiotherapeut, het hele gezondheidscentrum verhuist naar Gezondheidscentrum de Compagnie. Streefdatum van de verhuizing: april 2015.

Gezondheidscentrum de Compagnie zal verbouwd worden om de fusie mogelijk te maken. Tevens zal de apotheek aangepast worden om meer cliënten van dienst te kunnen zijn. Het bezorgen van medicijnen blijft een mogelijkheid.
Dit aldus de communicatiemedewerker van Zorggroep Almere. Zij verwees hierbij naar een eerdere aankondiging van deze plannen op Omroep Flevoland.

Dit besluit treft de Stripheldenbuurt en de Sieradenbuurt, samen goed voor 7500 bewoners.

Lees hier de reacties van de bewoners die het onderstaande formulier al ingevuld hebben (één reactie verwijderd wegens stuitende verwensingen).

Wat betekent dit voor u, als bewoner van de Stripheldenbuurt of Sieradenbuurt?
Heeft u buren die geen twitter/facebook of computer hebben? Vul dan samen het formulier in!
Hoewel ik niet de illusie heb, dat dit besluit teruggedraaid kan worden, kunnen we misschien wel kijken of we de grootste knelpunten die u ziet aankomen met de sluiting van het gezondheidscentrum kunnen verminderen.