zaterdag 1 november 2014

ANTI-INBRAAKBEVEILIGING VOLGENS POLITIE KEURMERK

Op de Stripheldenbuurtbijeenkomst afgelopen dinsdag hebben we u de meest gebruikte manier van inbreken van dit moment laten zien: kerntrekken. Kerntrekken of de Bulgaarse methode (het verwijderen van de cilinder uit het slot) is in 30 seconden gepiept. De deur wordt geopend en inbrekers staan binnen.

Sinds april 2014 wordt een huis als het 't Politie Keurmerk Veilig Wonen krijgt, beveiligt met een anti-kerntrekken beslag. Hierdoor is het niet meer mogelijk om de cilinder uit het slot te trekken.

De door ons op de bijeenkomst uitgenodigde slotenmakers uit Almere, Markey en HBC Almere hebben voor de Stripheldenbuurtbewoners kwalitatief goed materiaal uitgezocht, dat zij u, inclusief montage, kunnen aanbieden tegen een zeer gunstige prijs.

De slotenmaker bezoekt, als u zich hiervoor opgeeft, uw huis persoonlijk en adviseert u het voor uw huis geschikte slot met anti-kerntrekbeslag of anti-kerntrekcilinder. Hij maakt daarna voor u een persoonlijke offerte. De huizen in de Stripheldenbuurt hebben allemaal verschillende maten beslag, het blijft maatwerk!


Wilt u een afspraak maken met de slotenmaker, vul dan hieronder het formulier in.
Marc Löwenberg, van MarKey, of HBC Almere zal dan contact met u opnemen.