vrijdag 14 november 2014

WOLPAKHUIS OPENT DHL-PUNT

Vanaf heden kan Het Wolpakhuis zorgen voor voordelige en makkelijke bezorging van pakjes!

In Het Wolpakuis is een DHL Parcelshop geopend waar consumenten hun online bestelde pakjes kunnen ophalen en retourneren. In de periode voor het Sinterklaas- en Kerstfeest is de winkel zelfs ruimer geopend.

Pakjes ontvangen
Klanten in Almere en omstreken kunnen er nu voor kiezen om, op een tijdstip dat hen het beste past, hun pakjes af te halen bij Het Wolpakhuis DHL Parcelshop. In het geval van afhalen wordt er automatisch een SMS of e-mail naar de ontvanger verzonden op het moment dat het pakje in de DHL Parcelshop aankomt.

Pakjes versturen
Ook kunnen pakjes door heel Nederland verstuurd worden. Print vanuit huis via www.dhlforyou.nl kan het label voor het pakje en betaal online. Geef het pakje vervolgens af bij Het Wolpakhuis.

Openingstijden
Het Wolpakhuis heeft ruime openingstijden en een vriendelijke en snelle bediening. Zo wordt dubbel bespaard: tijd en geld!
Voor het aankomende Sinterklaasfeest heeft Het Wolpakhuis speciale Sinterklaas-koopavonden van 19.00 tot 21.00 uur. Zet in de agenda: Vrijdag 28  november en donderdag 4 december.
Ontvang tijdens deze speciale koopavonden vele kortingen op haak- en breiwol.

Kijk op www.hetwolpakhuis.nl voor de complete collectie en de lopende acties.

Het Wolpakhuis Dick Bosstraat 179, 1336 CZ Almere, telefoon (036) 744 12 14.