zondag 25 oktober 2015

NIEUW IN DE STRIPHELDENBUURT: FLEXA-SHOP

In de Spot Mortonstraat heeft zich een nieuwe winkel gevestigd.

FLEXA-SHOP biedt eindeloze mogelijkheden
FLEXA-shop, de enige officiële FLEXA dealer met een winkel in Nederland, gevestigd in Almere biedt eindeloze mogelijkheden voor een perfecte kinderkamer. Ongeacht de leeftijd, interesses en smaak van uw kind. U vindt hier complete FLEXA kinderbedden, maar ook bed-combinaties, losse bed-onderdelen, bureau’s, (linnen)kasten en nog veel meer om de FLEXA kinderbedden een lifetime look te geven!
Met FLEXA kunt u samen met uw kind de perfecte kinderkamer inrichten, voor nú en in de toekomst. Vergeet vooral niet alle FLEXA accessoires om van de kinderkamer een echt piratenhol of ridderkasteel te maken. Voor de meisjes is de kinderkamer om te toveren tot een prinsessenpaleis of een echte meidenkamer. Ook heeft FLEXA accessoires in de thema's jungle en robotten.


FLEXA kinderbedden perfect voor opgroeiende kinderen
Opgroeiende kinderen hebben een veilige omgeving nodig die de fantasie stimuleert en waarin zij de wereld spelenderwijs kunnen ontdekken. Een omgeving die aan hun leeftijd en persoonlijkheid aangepast kan worden. Daarom hebben we bij FLEXA een systeem ontwikkeld dat rekening houdt met wat opgroeiende kinderen nodig hebben.
Met het FLEXA kinderbeddensysteem kan de FLEXA kinderkamer zo worden ingericht, dat het met uw kind meegroeit. De FLEXA kinderbedden vormen het hart van dit systeem: ze zijn speciaal ontworpen om de best mogelijke voorwaarden te scheppen voor een goede nachtrust van een opgroeiend kind.

Neem eens een kijkje in de winkel of op de website: www.flexa-shop.nl