dinsdag 27 juni 2017

KOMENDE WERKZAAMHEDEN PIETER BAAN CENTRUM


Bouwwerkzaamheden juni/juli
Nieuw entreegebouw PBC
Vanaf deze week starten, aan de voorzijde van de kliniek waar het nieuwe entreegebouw van het PBC komt, de eerste heiwerkzaamheden. De methode die hierbij wordt toegepast zal voor minder geluidsoverlast zorgen dan bij standaard heiwerkzaamheden. Enige geluidshinder zal echter onoverkomelijk zijn. Deze werkzaamheden zullen ongeveer 5 werkdagen in beslag nemen.

Onlangs is er al, op de parkeerplaats van de kliniek, een tijdelijke bouwplaats ingericht. Op dit gedeelte van de parkeerplaats zal tijdelijk niet meer geparkeerd kunnen worden. In plaats daarvan hebben medewerkers en bezoek de mogelijkheid om hun auto te parkeren aan de linkerkant van de kliniek, bij de al ingerichte bouwweg. D.m.v. diverse bordjes wordt hiernaar verwezen.

Nieuwbouw PBC achterzijde
Ook is men begonnen met het plaatsen van een staalconstructie aan de achterzijde van het terrein. Wellicht heeft u de kraanwagen al zien staan. Wanneer deze staalconstructie is geplaatst (verwachting: in de loop van deze week) zal ook hier begonnen worden met heiwerkzaamheden. Deze werkzaamheden zullen ongeveer 2 weken duren.