maandag 29 januari 2018

OPEN DAG OOSTVAARDERSKLINIEK17 maart 2018:
Open Dag TBS Nederland, ook in de Oostvaarderskliniek!

Op zaterdag 17 maart 2018 openen zeven forensisch psychiatrische centra en klinieken hun deuren voor het publiek uit heel Nederland. Ook FPC de Oostvaarderskliniek doet hieraan mee en uiteraard bent u, als buurtbewoner, hiervoor van harte uitgenodigd! Een unieke kans om een kijkje te nemen achter de muren van de Oostvaarderskliniek en een antwoord te krijgen op vragen over tbs, behandeling en veiligheid.

Inschrijven (=verplicht) vanaf  5 februari 07.00
Inschrijven voor de Open Dag is verplicht en kan vanaf maandag 5 februari (om 7.00 uur) tot en met zondag 25 februari via www.tbsnederland.nl. Houd deze website in de gaten en wees er op tijd bij!

Het aantal plaatsen is beperkt en vol is vol.

De minimumleeftijd voor deelname is 12 jaar. Personen onder de 18 jaar krijgen alleen toegang als zij worden begeleid door een volwassene. Om bezoekers aan te melden, heeft u van alle bezoekers de nummers van hun legitimatiebewijs nodig.

Programma FPC de Oostvaarderskliniek
Vanaf 09.00 uur wordt u welkom geheten met koffie/thee en wat lekkers. Om 10.00 uur verzorgt de kliniek een presentatie, waarin u meer te weten komt over de Oostvaarderskliniek en de tbs-behandeling. Om 10.30 uur starten de rondleidingen. De Open Dag is om 12.30 uur afgelopen.

TBS Nederland
In 2018 is het de vierde keer dat fpc’s en fpk’s gezamenlijk een Open Dag organiseren. De fpc’s en fpk’s werken samen onder de naam ‘TBS Nederland’. Op de gezamenlijke website www.tbsnederland.nl wordt informatie over tbs centraal en eenduidig aangeboden en wordt een visie gegeven op actuele onderwerpen binnen de tbs-sector.