woensdag 17 oktober 2018

KERSTMARKT HET AVONTUUR

Bericht van het Avontuur

We zijn al druk bezig met de organisatie van de kerstmarkt op Het Avontuur! Basisschool Het Avontuur in de Stripheldenbuurt gaat voor het 2e jaar op rij een kerstmarkt organiseren. Op woensdag 19 december van 13.00 tot 20.00 opent de school zijn deuren en schoolplein voor een spectaculaire kerstmarkt. 

Kosten noch moeite worden gespaard en werkelijk alles wordt uit de kast gehaald om de kerstmarkt te doen slagen. Het doel van de kerstmarkt komt dit jaar weer ten goede van de school. De mini en leerlingenraad zullen dit jaar weer gaan vergaderen voor een goede bestemming. 

Naast de kraampjes waar ondernemers uit Almere hun producten presenteren, zijn er diverse activiteiten voor jong en oud. Wat dacht u bijvoorbeeld van laser gamen in de gymzaal of interactieve en Olympische spelletjes? Aan de kou hebben wij ook gedacht, warm u op bij de vuurkorven op het “ foodplein “ waar u onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar gezellig samen kan komen. 
Op de kerstmarkt zal ook dit jaar weer unieke en ambachtelijke producten en kerstcadeautjes te vinden zijn. De ondernemers staan te popelen om hun creatieve producten aan u te presenteren. Zo zullen er ook dit jaar standhouders zijn die leuke workshops aanbieden. 

Bent u een ondernemer en wilt u graag uw product promoten op de kerstmarkt? Laat het ons dan weten voor 15 november en meldt u aan via kerstmarkthetavontuur@gmail.com