BEDRIJVENMARKT STRIPHELDENBUURT

Uitnodiging voor u en uw bedrijf

Op dinsdagavond 28 oktober 2014 organiseren wij een buurtbijeenkomst voor alle bewoners van de Stripheldenbuurt van 20:00 tot 21:30 in ons buurthuis De Cartoon.


Wie zijn wij?
Wij zijn 9 actieve bewoners uit de Stripheldenbuurt die samen het Stripheldenbuurt-comité vormen.


Uitnodiging
Wij nodigen u graag uit om uw bedrijf tijdens deze buurtbijeenkomst te presenteren aan de Stripheldenbuurt-bewoners.
U krijgt op deze avond de gelegenheid om informatie te geven over uw producten of diensten en vragen van bewoners te beantwoorden. De bewoners kunnen zo kennis maken met uw bedrijf. Eigenlijk (gratis) reclame dus, voor uw bedrijf. En dat is nooit weg in deze moeilijke tijden!


Wat is de bedoeling?
Er staat op deze avond een tafel van 1 bij 1 meter voor u klaar. Deze mag u naar uw eigen inzicht inrichten met uw producten, folders, promotiematerialen en/of foto’s. U kunt ook een filmpje of een presentatie laten zien op uw eigen laptop of tablet. Er zijn niet al te veel stroompunten, dus we raden u aan om deze avond met een opgeladen batterij te beginnen.


Opdat u uw tafel zo goed mogelijk kunt inrichten, openen we de deuren voor u al om 19:30 uur.


De eerste 45 minuten van de bijeenkomst worden gebruikt om presentaties en informatie te geven aan de bewoners over diverse onderwerpen (het programma van de avond volgt later op de website). Daarna wordt de bedrijvenmarkt geopend. De bewoners kunnen dan een kijkje nemen bij de verschillende tafels.

Aanmelden
U kunt zich inschrijven tot uiterlijk 24 oktober via dit inschrijfformulier: http://goo.gl/lhWakj


Wij zien u graag op deze avond!


Met vriendelijke groet,


Het Stripheldenbuurt-comité


Adresgegevens van de Cartoon:
Gerrit Th. Rotmanlaan 28

1336 BA Almere