UIT MET KINDEREN

VRIJE TIJD | DE NATUUR IN | UIT MET KINDEREN |


BUITENGIDS VOOR KIDS

Wat ga jij buiten doen? Hutten bouwen, speuren naar dieren en stampen in diepe plassen? Waar? Dat lees je op deze website: www.buitengidsvoorkids.nl


KINDERBOERDERIJ DE BEESTENBENDE

Adres:
M. J. Granpre Molierestraat 1
Almere Buiten

Meer informatie


DE KEMPHAAN

Op Stadslandgoed de Kemphaan worden theatervoorstellingen gegeven en culturele manifestaties georganiseerd. Deze activiteiten vindt u opgesomd in de activiteitenkalender.
Op zaterdag is er de wekelijke boerenmarkt waar u terecht kunt voor onder meer biologische levensmiddelen. In het restaurant kunt een eenvoudige verfrissing krijgen of een goed verzorgde maaltijd nuttigen.
In het Infopunt, te vinden in het centraal gebouw, kunt u zich laten informeren over het stadslandgoed. Er is een expositie over de Almeerse natuur te zien en u kunt een digitaal kijkje nemen in de Apenhal.
Ook als er geen georganiseerde activiteiten zijn is er nog veel te beleven op het standslandgoed: wandelen, fietsen, dieren bekijken...

Meer informatie


HET EKSTERNEST

en Stadslandgoed de Kemphaan liggen midden in het mooie bos en maken volop gebruik van de mogelijkheden van dit bos voor educatieve en recreatieve activiteiten. Het bos is met zijn oppervlakte van 1.100 hectare het grootste loofbos van Almere. Karakteristiek aan dit grote loofbos is dat het, ondanks zijn enorme omvang, uit kleinschalige bosvakken met verschillende boomsoorten bestaat.

Meer informatie

HANDIGE LINKS

Vaarroutes in en om Flevoland
Stichting Aap (de Kemphaan)