zaterdag 29 november 2014

AURAHEALINGPRAKTIJK THE PEGASUS

Sinds dit jaar in de Stripheldenbuurt


Wie ben ik en wat doe ik als aurahealer?
Mijn naam is Louise Gerritse , ik ben sinds 2013 gediplomeerd aurahealer.
Ik heb de tweejarige opleiding gevolgd bij het Nederlofinstituut in Amsterdam, een intensieve opleiding waar ik niet alleen leerde om anderen te behandelen, maar zelf ook behandeld werd.
Begin februari dit jaar heb ik mijn praktijk geopend aan de professor Cumulusstraat

Wat doe ik tijdens de behandeling?
Tijdens de behandeling scan ik op blokkades in het auraveld. Vaak zit er oud zeer in het auraveld en dat kan voor pijn en ongemak zorgen. De blokkades probeer ik zoveel mogelijk weg te halen met behulp van een aantal technieken.
De blokkades beperken zich niet alleen tot het auraveld, vaak zijn de chakra’s ook uit balans. Ik pendel de chakra’s op onvolkomenheden en repareer ze energetisch.
Uiteraard zijn niet alle problemen opgelost in één keer, maar vaak is er na één keer wel verbetering voelbaar  !

Zou u kiezen voor een traject bij mij dan komen er ook andere dingen aan bod.
Ik teken o.a  de kleuren van uw auraveld, zo kunnen we erachter komen of er teveel aan bepaalde kleuren aanwezig zijn. Bijvoorbeeld te veel geel bij het hoofd duidt op overmatig piekeren. Het teveel aan bijvoorbeeld  geel neutraliseer ik dan bij de volgende behandeling.Tijdens het kleuren krijg ik
 veel “door” , vaak ook boodschappen van overledenen!

Verder doe ik een analyse van uw karakterstructuur en heb ik  een aantal sjamanistische technieken geleerd om o.a. negatieve energieën weg te halen .

Het traject bevat ongeveer 8 à 10 behandelingen , eerst elke week, na een paar  keer om de 2 à 3 weken en de laatste behandeling  ongeveer twee maanden na de voorlaatste behandeling om te kijken of u uw doelen hebt behaald. Kortom een intensieve traject , maar u zult zich vrijer en gezonder voelen!

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken kijk dan op mijn website of neem contact met mij op.

www.thepegasus.nl
info@thepegasus.nl
06 22060623